Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Florø

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Florø inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Florø miniguide

Florø
Bilutleie Florø

Florø ligger i Sogn og Fjordane fylke, og er Norges aller vestligste by. Fram til 1997 var den også den eneste byen i Sogn og Fjordane. Bystatus ble oppnådd i 1860 – og Florø feirer dermed 150-årsjubileum i 2010. Selve byen har i dag ca. 8.500 innbyggere (2009), mens det i hele kommunen (som heter Flora) bor 11.500.

Florø vokste fram med utgangspunkt i det omfattende sildefisket på 1800-tallet, og fiskerelatert industri og eksport betyr fortsatt mye for byen. Den framstår ellers som en idyllisk småby, som i 1998 fikk den prestisjefylte ”Miljøbyprisen”.

Det finnes en rekke attraksjoner i og rundt Florø. Her er det vakker natur med både høye fjell og flott skjærgård – og skulle været ikke innby til badeliv, kan man besøke det innendørs badeanlegget ”Havhesten” i sentrum av byen.

Når det gjelder historiske severdigheter, kan et besøk i Kystmuseet anbefales – eller en tur til Ausavika, hvor man finner et av Norges største og mest interessante helleristningsfelt. Også Kinnakyrkja – en steinkirke fra middelalderen (de eldste delene fra 1000-tallet) på den vakre øya Kinn rett utenfor byen – er vel verd et besøk. Øya er en attraksjon i seg selv, der høyeste punkt ligger mer enn 300 m.o.h.  På Kinn foregår også Flora kommunes største kulturevenement – Kinnaspelet. Det er et historisk skuespill som blir oppført hvert år rundt 20. juni i regi av Sogn og Fjordane Teater.

Flora lufthavn, som ligger 2 km nordvest for byen, er en regional flyplass med faste ruter til Bergen (Flesland) og Oslo (Gardermoen).