Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Florø

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Florø inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Florø miniguide

Florø

Bilutleie Florø

Florø ligger i Sogn og Fjordane fylke, og er Norges aller vestligste by. Fram til 1997 var den også den eneste byen i Sogn og Fjordane. Bystatus ble oppnådd i 1860 – og Florø feirer dermed 150-årsjubileum i 2010. Selve byen har i dag ca. 8.500 innbyggere (2009), mens det i hele kommunen (som heter Flora) bor 11.500.

Florø vokste fram med utgangspunkt i det omfattende sildefisket på 1800-tallet, og fiskerelatert industri og eksport betyr fortsatt mye for byen. Den framstår ellers som en idyllisk småby, som i 1998 fikk den prestisjefylte ”Miljøbyprisen”.

Det finnes en rekke attraksjoner i og rundt Florø. Her er det vakker natur med både høye fjell og flott skjærgård – og skulle været ikke innby til badeliv, kan man besøke det innendørs badeanlegget ”Havhesten” i sentrum av byen.

Når det gjelder historiske severdigheter, kan et besøk i Kystmuseet anbefales – eller en tur til Ausavika, hvor man finner et av Norges største og mest interessante helleristningsfelt. Også Kinnakyrkja – en steinkirke fra middelalderen (de eldste delene fra 1000-tallet) på den vakre øya Kinn rett utenfor byen – er vel verd et besøk. Øya er en attraksjon i seg selv, der høyeste punkt ligger mer enn 300 m.o.h.  På Kinn foregår også Flora kommunes største kulturevenement – Kinnaspelet. Det er et historisk skuespill som blir oppført hvert år rundt 20. juni i regi av Sogn og Fjordane Teater.

Flora lufthavn, som ligger 2 km nordvest for byen, er en regional flyplass med faste ruter til Bergen (Flesland) og Oslo (Gardermoen).

Norsk bokmål