Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hammerfest

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hammerfest inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hammerfest miniguide

Hammerfest
Bilutleie Hammerfest

Hammerfest ligger i Finnmark fylke i Nord-Norge, og har omlag 9.500 innbyggere (2009). Byen ligger på Kvaløya, som har forbindelse til fastlandet via Kvalsundbrua.

Hammerfest er en av verdens nordligste byer, og ligger nord for polarsirkelen. Mange turister som besøker byen sommerstid, får derfor oppleve midnattssolen. Hammerfest er også en av de eldste byene i Nord-Norge, og fikk bystatus i 1789.

Fra Hammerfest er det fergeforbindelse til en rekke steder i Nord-Norge, og byen er også anløpssted for Hurtigruta (som trafikkerer mellom Bergen og Kirkenes).

Byens turistattraksjoner er først og fremst den arktiske naturen med kystlandskap, fjell og fjorder samt skjæregården med sine vakre holmer og øyer. I tillegg har man gode muligheter for fiske og båtturer samt  en rekke friluftsaktiviteter.

Andre kjente turistattraksjoner er bl.a. Hammerfest kirke fra 1961 – med sin spesielle arkitektur, St. Michaels kirke fra 1958 – som er verdens nordligste katolske kirke samt Meridianstøtten  (kjent som «Struves Meridianstøtte») – et monument fra 1856 til minne om den første internasjonale målingen av jordens form og størrelse. Monumentet står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

En annen severdighet er Gjenreisningsmuseet, som er et historisk museum som dokumenterer følgene av tvangsevakueringen under den 2. verdenskrig samt gjenreisningen av landsdelen i etterkrigstiden.

Byens regionale flyplass – Hammerfest Lufthavn – ligger 3,5 km nord for sentrum.