Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kirkenes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kirkenes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skal du reise på ferie eller forretningsreise til Kirkenes? Kanskje du ønsker å leie bil når du ankommer Kirkenes Lufthavn? Det finnes mange biltyper å velge mellom, og ved å sammenligne priser fra forskjellige leiebilaktører, kan du finne et ekstra godt tilbud. Det anbefales å bestille leiebilen i god tid før ankomst, slik at du er sikker på å få akkurat den bilen som passer ut fra dine kriterier. Bestill billig bilutleie i Kirkenes ved å prøve vår nye søkemotor.

Kirkenes miniguide

Kirkenes
Bilutleie Kirkenes

Kystbyen Kirkenes ligger ved Varangerfjorden i Nord-Norge, og tilhører Finnmark fylke. Kirkenes fikk bystatus i 1998, og har 3.404 innbyggere (2023). Kirkenes er administrasjonssentrum i Sør-Varanger kommune, som grenser til både Russland og Finland.

Kirkenes byr på flotte arktiske naturopplevelser, og i klarvær kan man oppleve midnattssolen sommerstid og nordlyset vinterstid. Populære aktiviteter er kongekrabbesafari, elvebåtturer til den norsk-russiske grensen og reinsdyrsafari.

Kirkenes har flere historiske monumenter og severdigheter fra 2. verdenskrig – deriblant bomberommet «Andersgrotta», Russemonumentet og Krigsmødremonumentet (et minnesmerke over kvinnenes innsats for barn og hjem under 2. verdenskrig).

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Sør-Varanger Museum/Grenselandmuseet (som med sin utstilling forteller om regionens natur- og kulturhistorie), samt Saviomuseet (et kunstmuseum som er viet den anerkjente samiske kunstneren John Andreas Savio (1902-1938) – med utstilling av hans kunstverk som skildrer samisk reindriftskultur og den nord-norske natur).

Litt utenfor byen ligger Prestefjellet – som er et utsiktspunkt over Kirkenes og Varangerfjorden.

Kirkenes er endepunkt for E6, og for Hurtigruten (Bergen – Kirkenes).

Flyplass

Kirkenes Lufthavn – Høybuktmoen (KKN) ligger 12 km vest for bysentrum, og har daglige flyavganger til Tromsø og Oslo. På flyplassen har flere anerkjente bilutleieaktører sine kontorer – deriblant Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil i Kirkenes har man flotte muligheter for å se mer av Nord-Norge, og den vakre naturen. Man slipper dessuten å være avhengig av offentlig transport eller taxi når man skal ta seg rundt i omegn.

Reiser man til Kirkenes sommerstid, kan et kjøretips være å ta turen til Grense Jakobselv, som ligger 56 km nordøst for Kirkenes. Grense Jakobselv ligger ytterst ved Ishavet, og kun Jakobselva skiller Norge fra Russland. Her kan man bl.a. besøke kapellet Kong Oscar II fra 1869. Riksvei 886 på denne strekningen er imidlertid stengt vinterstid.

Et annet kjøretips er å besøke bygden Neiden, som ligger ved Neidenelven – 45 km vest for Kirkenes. Elven er et populært sted for laksefiske, og i bygden kan man besøke det ortodokse kapellet St. Georg fra 1565.

Med leiebil har man også mulighet til å kjøre til Pasvikdalen, som strekker seg 100 km sørover i kommunen. Pasvikdalen ligger mellom Russland i øst og Finland i vest, og er et urskogs- og våtmarksområde. Stedet byr på flotte naturopplevelser, og det anbefales dessuten å besøke Nasjonalparksenteret og/eller Informasjonssenteret for bjørn.