Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mo i Rana

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mo i Rana inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Når du besøker Mo i Rana, kan du enkelt utforske byen og dens vakre omgivelser ved å leie bil. Siden Mo i Rana ligger nær mange interessante destinasjoner, som Svartisen isbre og Saltfjellet, er bilutleie en fordelaktig og praktisk måte å reise på.

Mo i Rana miniguide

Mo i Rana
Bilutleie Mo i Rana

Den nord-norske byen Mo ligger i Rana kommune i Nordland fylke, og har 25.000 innbyggere (2023). Mo i Rana er et handelssentrum for regionen, og har gode kommunikasjonsmuligheter med moderne veinett, jernbane og flyplass.

I tillegg har byen Nord-Norges største havn (etter Narvik) og mottar ca. 1200 årlige anløp.

Mo i Rana ligger innerst i Ranfjorden, sør for Saltfjellet, Svartisen nasjonalpark og Polarsirken. Stedet ble tidligere omtalt som «Jernverksbyen», men kalles i dag for «Polarsirkelbyen».

Mo i Rana fikk bystatus først i 1997, og i sentrum finnes gågater med butikker og kjøpesentre, rådhus, caféer og restauranter.

I tillegg til flott natur og rekreasjonsområder, har Mo i Rana flere severdigheter – deriblant Mo kirke fra 1724, Rana Museum (et lokalhistorisk museum med naturhistorisk avdeling) samt Moholmen – Mo i Ranas eldste bydel med historiske bygninger og småbåthavn.

Den 10 meter høye skulpturen «Havmannen» fra 1995, er også en av byens severdigheter. denne står i Ranfjorden – ca. 15 meter fra strandkanten.

Klimaet i Mo i Rana er subarktisk, med kalde vintre og milde, men kortvarige somre. Du kan forvente snørike vintre og varierende værforhold året rundt.

Flyplass

Mo i Rana Lufthavn, Røssvoll ligger omtrent 12,5 kilometer nord for Mo i Rana sentrum. Kjøreturen er enkel via E6 og tar rundt 15 minutter.

På Mo i Rana Lufthavn, Røssvoll kan du finne et utvalg av leiebilselskaper. Noen av disse inkluderer:

  • SIXT Bilutleie: bredt spekter av kjøretøy, åpent hverdager fra kl. 07:00 til 23:00, lørdager fra 11:00 til 17:00, og søndager fra 13:00 til 23:00.
  • Hertz Bilutleie: tilbyr en rekke kjøretøyvalg for å utforske lokale attraksjoner.

Mo i Rana er lett tilgjengelig med fly fra mange deler av landet. Noen av de mest populære ruter til og fra Mo i Rana Lufthavn inkluderer: Oslo, Bodø og Trondheim.

Kjøretips med leiebil

Glomfjord og Mosjøen er eksempler på byer som er tilgjengelige med leiebil. Mosjøen er kjent for Sjøgata med historiske trehus og små butikker.

  • Glomfjord: Cirka 1 time 40 minutters kjøring.
  • Mosjøen: Rundt 1 time 30 minutters kjøring.
  • Sandnessjøen: Rundt 2 timer 20 minutters kjøring.

Fra Mo i Rana har du også mulighet til å krysse grensen og utforske svenske destinasjoner som Hemavan og Tärnaby, populære for vintersport og vakre naturopplevelser.

  • Hemavan: Ca. 3 timer kjøring.
  • Tärnaby: Ca. 3 timer 30 minutters kjøring.

For en naturskjønn rute, anbefales en kjøretur langs den kjente Kystriksveien. Kystriksveien byr på storslåtte utsikter og idylliske småsteder langs kysten av Nordland.