Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mo i Rana

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mo i Rana inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mo i Rana miniguide

Mo i Rana

Bilutleie Mo i Rana

Den nord-norske byen Mo ligger i Rana kommune i Nordland fylke, og har 17.900 innbyggere (2009). Mo i Rana er et handelssentrum for regionen, og har gode kommunikasjonsmuligheter med moderne veinett, jernbane og flyplass.

I tillegg har byen Nord-Norges største havn (etter Narvik) og mottar ca. 1200 årlige anløp.

Mo i Rana ligger innerst i Ranfjorden, sør for Saltfjellet, Svartisen nasjonalpark og Polarsirken. Stedet ble tidligere omtalt som «Jernverksbyen», men kalles i dag for «Polarsirkelbyen».

Mo i Rana fikk bystatus først i 1997, og i sentrum finnes gågater med butikker og kjøpesentre, rådhus, caféer og restauranter.

I tillegg til flott natur og rekreasjonsområder, har Mo i Rana flere severdigheter – deriblant Mo kirke fra 1724, Rana Museum (et lokalhistorisk museum med naturhistorisk avdeling) samt Moholmen – Mo i Ranas eldste bydel med historiske bygninger og småbåthavn.

Den 10 meter høye skulpturen «Havmannen» fra 1995, er også en av byens severdigheter. denne står i Ranfjorden – ca. 15 meter fra strandkanten.

Mo i Rana Lufthavn – Røssvoll ligger 12.5 km nordøst for sentrum.

Norsk bokmål