Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mo i Rana

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mo i Rana inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mo i Rana miniguide

Mo i Rana
Bilutleie Mo i Rana

Den nord-norske byen Mo ligger i Rana kommune i Nordland fylke, og har 17.900 innbyggere (2009). Mo i Rana er et handelssentrum for regionen, og har gode kommunikasjonsmuligheter med moderne veinett, jernbane og flyplass.

I tillegg har byen Nord-Norges største havn (etter Narvik) og mottar ca. 1200 årlige anløp.

Mo i Rana ligger innerst i Ranfjorden, sør for Saltfjellet, Svartisen nasjonalpark og Polarsirken. Stedet ble tidligere omtalt som «Jernverksbyen», men kalles i dag for «Polarsirkelbyen».

Mo i Rana fikk bystatus først i 1997, og i sentrum finnes gågater med butikker og kjøpesentre, rådhus, caféer og restauranter.

I tillegg til flott natur og rekreasjonsområder, har Mo i Rana flere severdigheter – deriblant Mo kirke fra 1724, Rana Museum (et lokalhistorisk museum med naturhistorisk avdeling) samt Moholmen – Mo i Ranas eldste bydel med historiske bygninger og småbåthavn.

Den 10 meter høye skulpturen «Havmannen» fra 1995, er også en av byens severdigheter. denne står i Ranfjorden – ca. 15 meter fra strandkanten.

Mo i Rana Lufthavn – Røssvoll ligger 12.5 km nordøst for sentrum.