Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mongstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mongstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mongstad miniguide

Mongstad
Bilutleie Mongstad

Mongstad er et industristed som ligger lengst nord på Lindåshalvøya i Hordaland fylke på Vestlandet – ca. 60 km nord for Bergen.

På Mongstad ligger Norges største oljeraffineri – eid av Statoil og Shell. Statoil driver i tillegg et kompetansesenter for oljerelatert virksomhet. Havneanlegget på Mongstad er Norges største målt i tonnasje – og Europas største oljehavn etter Rotterdam i Nederland.

Mongstad ligger delvis i Lindås kommune, og delvis i Austrheim kommune. Kommunene er kjent for sin vakre vestlandsnatur omgitt av fjord, fjell og hav.

Tettstedet Lindås befinner seg 13 km sørøst for Mongstad. Her finnes også Lindåssenteret – et kjøpesenter med butikker, frisør, bank, pizzarestaurant, legekontor m.m.

På Lindåshalvøya har man gode muligheter for friluftsliv med flere badeplasser, tur- og sykkelstier samt gode fiskemuligheter.

Nærmeste flyplass er Bergen Lufthavn Flesland, som ligger 82 km sør for Mongstad.