Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mongstad

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mongstad inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mongstad miniguide

Mongstad

Bilutleie Mongstad

Mongstad er et industristed som ligger lengst nord på Lindåshalvøya i Hordaland fylke på Vestlandet – ca. 60 km nord for Bergen.

På Mongstad ligger Norges største oljeraffineri – eid av Statoil og Shell. Statoil driver i tillegg et kompetansesenter for oljerelatert virksomhet. Havneanlegget på Mongstad er Norges største målt i tonnasje – og Europas største oljehavn etter Rotterdam i Nederland.

Mongstad ligger delvis i Lindås kommune, og delvis i Austrheim kommune. Kommunene er kjent for sin vakre vestlandsnatur omgitt av fjord, fjell og hav.

Tettstedet Lindås befinner seg 13 km sørøst for Mongstad. Her finnes også Lindåssenteret – et kjøpesenter med butikker, frisør, bank, pizzarestaurant, legekontor m.m.

På Lindåshalvøya har man gode muligheter for friluftsliv med flere badeplasser, tur- og sykkelstier samt gode fiskemuligheter.

Nærmeste flyplass er Bergen Lufthavn Flesland, som ligger 82 km sør for Mongstad.

Norsk bokmål