Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Iquitos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Iquitos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Iquitos miniguide

Leiebil Iquitos

Bilutleie Iquitos

Iquitos (ca. 370.000 innbyggere) er hovedstad i Loreto-regionen i det indre av Peru, og den ligger i den peruvianske delen av Amazonas-regnskogen. – mellom de tre elvene Amazonas, Nanay og Itaya.

Det mest spesielle med denne byen, er at den er verdens største uten veiforbindelse med omverdenen – bortsett fra en 88 km lang lokalvei sørover til dem mindre nabobyen Nauta. Kommunikasjon ut av byen foregår derfor enten med båt eller fly.

Iquitos er et populært utgangspunkt for ulike turopplegg i verdens største regnskog – og dessuten turer til naturreservatet Pacaya-Sanina. Det arrangeres også båtturer for turister på Amazonas og bielvene – bl.a. til destinasjoner i Brasil.

Av arkitektoniske severdigheter i Iquitos må byens høyeste bygning – kirken på Plaza de Armas – nevnes. Også Casa de Hierro (”Jernhuset”) – et hus utelukkende bygget av metall – vekker mange turisters oppmerksomhet. Det er tegnet av Gustave Eifell – som ellers er mest kjent som opphavsmannen til Eiffeltårnet i Paris.

Fra Iquitos Airport er det faste ruter til Perus hovedstad, Lima.

Norsk bokmål