Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Biala

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Biala inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Biala miniguide

Leiebil Biala

Bilutleie Biala

Bielsko-Biala er en by 70 kilometer sørvest for Krakow. Bielsko-Biala er hovedstad i provinsen med samme navn som ligger ved elven Biala.180.000 innbyggere bor i Bielsko-Biala. (2000).

Bielsko-Biala ble grunnlagt på 1200-tallet og tilhørte østerrikske Schlesien-området fra 1772 til 1919. I 1951 ble Bielsko sammensluttet med Biala på andre siden av elven. Byen er en teksttilby, og har et museum for teknologi og tekstilindustri. Her kan besøkende se maskiner og utstyr som har blitt brukt i produksjon av ull bl.a. Fra Bielsko-Biala går det en taubane til fjellet Szyndizielnia. Byen har også et slott med historisk betydning. Den eldste delen av slottet stammer fra 1400-tallet. Byen har et kontinentalt, moderat klima, med gjennomsnittstemperatur i januar på -5 og 17 i juli.

Flyplass Katowice-Pyrzowice ligger 80 kilometer fra Bielsko-Biala.

Norsk bokmål