Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bialystok

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bialystok inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bialystok miniguide

Leiebil Bialystok
Bilutleie Bialystok

Bialystok er den største byen nordøst i Polen, ikke langt fra grensen til Hviterussland. Med nesten 300.000 innbyggere er byen en av Polens tettest befolkede. Bialystok er hovedstad i regionen Podlaskie Voivodship.

Bialystok ble grunnlagt 1320. Byen kom under det prøyssiske riket i 1795, men i 1807 ga Napoleon byen til keiser Aleksander. I 1921 ble Bialystok polsk for så å gå over på russiske hender i 1939. Under andre verdenskrig drepte tyskerne halvparten av byens befolkning, inkludert jødene, som før krigen utgjorde 40 prosent av innbyggerne. En av byens severdigheter, Branickis palasset, ble bygget av Jan Klemens Bnaicki, en adelsmann som hadde ambisjoner om å bli konge av Polen. Palasset med sine hager, paviljonger og skulpturer, har sammen med byens kirker og kloster i fransk stil, bidratt til at byen på 1800-tallet ble kjent som Versailles av Podlachia.

Warszawas John Paul II flyplassen ligger 192 kilometer lengre sør for Bialystok.