Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Warszawa Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Warszawa Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Warszawa Lufthavn miniguide

Leiebil Warszawa Lufthavn

Bilutleie Warszawa Lufthavn

Warsaw Frédéric Chopin Lufthavn ligger 10 km sørvest for Warszawa og er den største flyplassen i Polen. Foruten jevnlige forbindelser mellom Warszawa og flyplassen, går det direktebusser til 30 ulike byer i Polen. De bilutleiefirmaene som er representert på Warszawa Lufthavn er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Ge-Car og Alamo.

8,282,035 passasjerer var innom Warszawa Lufthavn i 2009. Den er hovedbase for Norwegian Air Shuttle, Wizz Air og LOT Polish Airlines. London, Frankfurt, Paris og Amsterdam er de 4 travleste internasjonale destinasjonene. Flyplassen har 2 terminaler som ligger i samme bygning, terminal 2 sto ferdig i 2008.

Shoppingmulighetene er ikke spesielt gode på flyplassen som først og fremst består av en taxfree, utvalget av drikke- og spisesteder er imidlertid godt. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank, helsesenter, baby/familierom og VIP-lounge.
Falcon Transit Hotel ligger på selve terminalen mens Courtyard by Marriott ligger like utenfor. Courtyard by Marriott har et stort konferansesenter.

Norsk bokmål