Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gdansk

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gdansk inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gdansk miniguide

Gdansk
Bilutleie Gdansk

Gdansk er Polens sjette største by. Gdansk eller Danzig som den het på tysk, ligger ved en tidligere hovedarm av elven Wisla ved Gdansk-bukta, nord i Polen. Gdansk danner sammen med nabobyene regionen Tri-city. Gdansk har 456.000 innbyggere og er sammen med Gdynia Polens største havneby. Her går det ferge til Stockholms Nynäshamn og Karlskrona i Sverige.

Gdansk ble først nevnt i 997. I 1360 ble byen Hansaby. Etter andre verdenskrig ble byen polsk, men den tyske forhistorien lurer under overflaten. I nyere tid er Gransk kjent som fødestedet til solidaritetsbevegelsen som ble ledet av Lech Walesa. Gamlebyen, stare miasto, med sine smale gater har flere gavlhus fra 15000-1700-tallet. Det vakre gamletorget, Dhugi targ ligger her, sammen med den svært utsmykkede Mariakirken (1343-1502), som er en av Europas største. Den er 105 meter lang, 66 meter bred med et tårn på 78 meter.

Lech Walesa flyplassen ligger 14 kilometer vest for Gdansk.