Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Poznan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Poznan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Poznan miniguide

Poznan

Bilutleie Poznan

Poznan er en av Polens største og eldste byer. Den ligger i Polens vestre del mellom Warszawa og Berlin ved elven Warta. 559.000 bor i Poznan (2008). Byen har togforbindelse til både Moskva og Berlin.

Byen var inntil 1286 residens for noen av landets første fyrster. Den eldste byen lå på Wartas høyre bredd. Men det var den tyske bebyggelsen fra 1253 som ble den viktigste, da byen ble en viktig handelsby mellom vest og øst i Europa. Poznan nevnes ofte som “Polens musikkhovedstad” pga byens korvirksomhet og en fiolinkonkurranse som holdes hvert femte år. Poznan er en studentby og har et livlig natteliv. Byen har en rekke festivaler som spenner vidt: fra Bibelmaraton, til animasjon og jazzfestival. Poznan har flere historiske bygninger som palasser og har bl.a. også et nasjonalmuseum. Den årlige handelsmessen i byen er en av Europas største.

Det går fly til Poznans Lawica flyplass syv kilometer fra bysentrum.

Norsk bokmål