Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Poznan Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Poznan Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Poznan Lufthavn miniguide

Leiebil Poznan Lufthavn
Bilutleie Poznan Lufthavn

Poznań-Ławica Lufthavn (POZ) befinner seg 5 km vest for Poznań. Det er god bussforbindelse mellom flyplassen og sentrum. De bilutleiefirmaene som er representert er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget og Alamo.

1,274,679 passasjerer besøkte Poznan lufthavn i 2008. Den ble åpnet i 1913 og er dermed en av de eldste flyplassene i Polen. Flyplassens nye terminal sto ferdig i 2001, og har en flott og moderne design. Fra Poznan er det direkte flyforbindelse til flere byer i rundt 10 ulike land i Europa, charterturene går først og fremst til Hellas. Den er hovedbase for Wizz Air.

Poznan lufthavn har kafé og restaurant og et godt utvalg for den som vil shoppe. Andre fasiliteter er minibank, reisebyrå, baby/familierom, businessenter og VIP-lounge. Det fins ingen hotell på flyplassen.