Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kielce

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kielce inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kielce miniguide

Leiebil Kielce

Bilutleie Kielce

Kielce ligger 150 kilometer sør for hovedstaden Warszawa ved foten av Lysa Góra-fjellet. Kielce er hovedstad i regionen Swietokrzyskie, og har totalt 212.000 innbyggere. Kielce ligger ved elven Silnicas bredde.

Den tidligere gruvebyen har vært befolket siden år 500 e. Kr, men fikk først byrettigheter i 1384. Byen har vært på både østerrikske og russiske hender. Før utbruddet av den annen verdenskrig hadde byen en jødisk befolkning på ca. 20.000, da den røde armé inntok byen i januar 1945, var det kun 2 tilbake. Palasset for Krakows biskoper ble bygget i 1637, og er bevart i original form. Nasjonalmuseet har en samling malerier fra polske malere fra 1700-tallet til 2000-tallet. Her er også militært utstyr. I området rundt Kielce ligger ikke mindre enn fem geologiske naturreservater, og fjellene Swietokrzyskie på 600 meters høyde. De er blant Europas eldste.

Warszawas John Paul II internasjonale flyplass i Krakow er 104 kilometer fra Kielce.

Norsk bokmål