Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kielce

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kielce inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kielce miniguide

Leiebil Kielce
Bilutleie Kielce

Kielce ligger 150 kilometer sør for hovedstaden Warszawa ved foten av Lysa Góra-fjellet. Kielce er hovedstad i regionen Swietokrzyskie, og har totalt 212.000 innbyggere. Kielce ligger ved elven Silnicas bredde.

Den tidligere gruvebyen har vært befolket siden år 500 e. Kr, men fikk først byrettigheter i 1384. Byen har vært på både østerrikske og russiske hender. Før utbruddet av den annen verdenskrig hadde byen en jødisk befolkning på ca. 20.000, da den røde armé inntok byen i januar 1945, var det kun 2 tilbake. Palasset for Krakows biskoper ble bygget i 1637, og er bevart i original form. Nasjonalmuseet har en samling malerier fra polske malere fra 1700-tallet til 2000-tallet. Her er også militært utstyr. I området rundt Kielce ligger ikke mindre enn fem geologiske naturreservater, og fjellene Swietokrzyskie på 600 meters høyde. De er blant Europas eldste.

Warszawas John Paul II internasjonale flyplass i Krakow er 104 kilometer fra Kielce.