Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Krakow Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Krakow Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Krakow Lufthavn miniguide

Leiebil Krakow Lufthavn

Bilutleie Krakow Lufthavn

John Paul II Internasjonale Flyplass Kraków-Balice (KRK) ligger 11 km vest for Krakow i landsbyen Balice og er oppkalt etter pave John Paul II som bodde flere år i Krakow. Med jevnlige tog- og bussavganger er det gode muligheter for transport mellom flyplassen og Krakow. De bilutleiefirmaene som er representert er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Dollar, Natinal og Alamo.

Krakow Lufthavn er den nest største flyplassen i Polen, i 2009 ble den besøkt av 2,680,322 passasjerer. Den har en internasjonal og en nasjonal terminal som det går en shuttle- buss imellom. Flyplassen er hovedbase for LOT Polish Airlines. Fra lufthavnen kan en fly til 48 ulike destinasjoner, de populæreste er London, Dublin og Liverpool.

Krakow Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer, restauranter og butikker. Andre fasiliteter på flyplassen er trådløst internett, bank, postkontor, VIP- og businessenter, førstehjelp, et kapell og baby/familierom.

Norsk bokmål