Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Olsztyn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Olsztyn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Olsztyn miniguide

Leiebil Olsztyn

Bilutleie Olsztyn

Olsztyn ligger i tidligere Øst-Preussen,170 kilometer nord for Warszawa. 173.000 innbyggere bor i byen som en gang het Allenstein på tysk, i et område med flere innsjøer, og nærhet til skoger og elver.

Byen vokste opp omkring en tysk ridderborg fra 1334, som er museum i dag. Byen er rik på tysk og polsk kultur, og er kjent for å være et kulturelt og akademisk senter. Olsztyn har et eget filharmonisk orkester, kino, teater og flere kafeer. Av severdigheter kan gamlebyen, som ble rekonstruert etter at den røde arme ødela den, nevnes. Den har bl.a. en portal fra det 1400-talls gotiske slottet Warmian og den majestetiske katedralen St. James. Olsztyns lokalisering sentralt i et innsjøområde byr på vakker utsikt, og mulighet for aktiviteter som svømming, kajakkpadling, sykling og turgåing.

Warszawas Frederic Chopin Flyplass er 183 kilometer unna sentrum av Olsztyn.

Norsk bokmål