Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Szczecin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Szczecin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Szczecin miniguide

Leiebil Szczecin

Bilutleie Szczecin

Szczecin er Polens syvende største by i landets nordlige del nær grensen til Tyskland. Byen som på tysk het Stettin ligger 25 kilometer fra elven Oders utløp i Stettiner Haff. Byen Szczecin er delt i to, med havnen i midten. 407.000 innbyggere (2008) bor i den viktige havnebyen som også er jernbaneknutepunkt. En hydrofoil går til flere polske byer.

Byens historie går tilbake til 900-tallet da en slavisk stamme slo seg ned her. På 1200-tallet kom tyske handelsmenn hit, og fra 1278 ble den medlem i Hansa. Szczecin har flere museer og teatre, I gamlebyen er det flere kirker fra 1200- til 1400-tallet bl.a. Szczecin har et renessanseslott fra 1500- til 1600-tallet som er gjenreist som kulturhus. Byen mener den har verdens eldste kino som fortsatt er i drift, Pionier kino. I april er det teaterfestival, og i midten av juni er det rockefestival i Szczecin.

Szczecin-Goleniów flyplassen ligger nesten 50 kilometer utenfor sentrum, nær Goleniów.

Norsk bokmål