Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Szczecin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Szczecin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Szczecin miniguide

Leiebil Szczecin
Bilutleie Szczecin

Szczecin er Polens syvende største by i landets nordlige del nær grensen til Tyskland. Byen som på tysk het Stettin ligger 25 kilometer fra elven Oders utløp i Stettiner Haff. Byen Szczecin er delt i to, med havnen i midten. 407.000 innbyggere (2008) bor i den viktige havnebyen som også er jernbaneknutepunkt. En hydrofoil går til flere polske byer.

Byens historie går tilbake til 900-tallet da en slavisk stamme slo seg ned her. På 1200-tallet kom tyske handelsmenn hit, og fra 1278 ble den medlem i Hansa. Szczecin har flere museer og teatre, I gamlebyen er det flere kirker fra 1200- til 1400-tallet bl.a. Szczecin har et renessanseslott fra 1500- til 1600-tallet som er gjenreist som kulturhus. Byen mener den har verdens eldste kino som fortsatt er i drift, Pionier kino. I april er det teaterfestival, og i midten av juni er det rockefestival i Szczecin.

Szczecin-Goleniów flyplassen ligger nesten 50 kilometer utenfor sentrum, nær Goleniów.