Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Szczecin Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Szczecin Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Szczecin Lufthavn miniguide

Leiebil Szczecin Lufthavn
Bilutleie Szczecin Lufthavn

Szczecin-Goleniów «Solidarność» Lufthavn (SZZ) ligger 45 km nordøst for Szczecin og like i nærheten av den mindre byen Goleniów. Det går busser mellom Szczecin og flyplassen som korresponderer med avganger og ankomster. På flyplassen er det 4 bilutleiefirma, det er Hertz, Europcar, Sixt og Avis

I 2008 var 302 486 passasjerer innom Szczecin Lufthavn. I utgangspunktet ble den bygd som en militær flyplass i 1956 midt under den kalde krigen. Den ble nylig pusset opp.
Szczecin Lufthavn har flere charterturer, og regulære ruter til London, Liverpool og Dublin, Oslo. Ryanair er det selskapet som betjener flest destinasjoner.

Flyplassen har en pub, en kafe og taxfree-butikk. Andre fasiliteter er apotek, VIP Lounge og turistkontor. Pilot’s Hut Motel ligger 1 km fra flyplassen.