Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Alcobaca

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alcobaca inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alcobaca miniguide

Leiebil Alcobaca

Bilutleie Alcobaca

Alcobaça ligger 80 kilometer nord for Lisboa i Estremadura-provinsen i Portugal. Byen har 15.000 innbyggere, mens med forsteder er det 55.000 innbyggere. Alcobaca har vokst fram mellom dalene til elvene Alcoa og Baca, som også ga navn til byen.

Alcobaca er kjent for sitt berømte Cistercienser kloster Santa Maria, som er Portugals største kirkebygg. Klosteret står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Det ble opprinnelig grunnlagt av Dom Afonso Henriques, Portugals første konge, i 1152. Her ligger Portugals eldste kongegraver, bl.a. graven til kong Peter den første og hans elskerinne Ines de Castro. Da Napoleons tropper invaderte landet i 1810, ble klosteret ribbet for alle sine historiske skatter, deriblant sitt berømte bibliotek. Klosteret spente over et stort område, og landbruk ble innført. Dette førte til at Alcobaca i dag er en av Portugals største fruktprodusenter. Regionens kjøkken er kjent for sine søtsaker, den mest kjente er Pao de lo-kaken.

Lisboas Aeroporto de Portela flyplass er 86 kilometer fra Alcobacas sentrum.

Norsk bokmål