Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Almada

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Almada inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Almada miniguide

Leiebil Almada
Bilutleie Almada

Almada er en by rett sør for Lisboa ved elven Tejo. 165.000 innbyggere bor i bykommunen som er bolig- og industriforstad til Lisboa. Almada er forbundet med en bro som går over elven til Lisboa. Fra hovedhavnen Cacilhas går det båt til Lisboa.

I sørenden av broen står kristusstatuen Se Christo Rei, som ble bygget i 1959. Almada har noen av de beste utsiktspunktene over Lisboa: kristusstatuen, slottet og taubanen som går til Boca do Vento. Tidligere var Almada et populært utfartssted for hoff, som også ga ordre til å bygge flere statlige hjem som fortsatt er godt bevart i bydelen. Almada har sitt eget liv, og er en by i seg selv, som er uavhengig av Lisboa. Her går en teater festival av stabelen. Costa da Caparica, med lange sandstrender er en del av bykommunen. Byens kjøkken er også verdt å nevne, spesielt fiskeretten caldeiradas.

Fly til Lisboas Aeroporto da Portela som ligger elleve kilometer fra Almada sentrum.