Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Almada

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Almada inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Almada miniguide

Leiebil Almada

Bilutleie Almada

Almada er en by rett sør for Lisboa ved elven Tejo. 165.000 innbyggere bor i bykommunen som er bolig- og industriforstad til Lisboa. Almada er forbundet med en bro som går over elven til Lisboa. Fra hovedhavnen Cacilhas går det båt til Lisboa.

I sørenden av broen står kristusstatuen Se Christo Rei, som ble bygget i 1959. Almada har noen av de beste utsiktspunktene over Lisboa: kristusstatuen, slottet og taubanen som går til Boca do Vento. Tidligere var Almada et populært utfartssted for hoff, som også ga ordre til å bygge flere statlige hjem som fortsatt er godt bevart i bydelen. Almada har sitt eget liv, og er en by i seg selv, som er uavhengig av Lisboa. Her går en teater festival av stabelen. Costa da Caparica, med lange sandstrender er en del av bykommunen. Byens kjøkken er også verdt å nevne, spesielt fiskeretten caldeiradas.

Fly til Lisboas Aeroporto da Portela som ligger elleve kilometer fra Almada sentrum.

Norsk bokmål