Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Almancil

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Almancil inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Almancil miniguide

Leiebil Almancil
Bilutleie Almancil

Almancil er en liten landsby like nord for Faro på Algarve-kysten, helt sør i Portugal. Almancil ligger i provinsen Loulé, og har 9.000 innbyggere.

Almancil er et feriested med varmt klima, og som er kjent for å ligge i nærheten av feriestedene Quinta do Lago og Vale do Lobo. Almancil er verdt å besøke for å få med seg Capela de Sao Lourenco de Matos, et lite kapell som er dekorert med noen av de beste eksemplene på 1800-talls azulejos i Portugal. Rundt kapellet har husene beholdt den gamle sjarmen og karakteristikken til gamle Algarve, og her er også et kunstgalleri. I Almancil er det gode muligheter for å kjøpe tradisjonelle fliser. I Almancil ligger også Estadio Algarve som ble tatt i bruk under fotball EM i fotball i 2004. Her spiller Louletano DC og SC Farense til daglig.

Nærmeste flyplass er Faro internasjonale flyplass, ni kilometer fra Almancil sentrum.