Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Faro

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Faro inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skal du på ferie til Faro i Portugal, og har behov for leiebil? Med leiebil i Faro har man mulighet til å utforske Algarve-regionen i sitt eget tempo, og det er mange flotte steder å besøke. Bestiller du leiebil før du reiser hjemmefra, sparer du både tid og penger. Du vil også kunne bestille akkurat den leiebilen som passer deg og din lommebok.

Faro miniguide

Leiebil Faro
Bilutleie Faro

Faro er en by i Algarve, på Portugals sørkysten. 60 000 bor i byen som også går for å være Algarves hovedstad, ved Atlanterhavet.

Faro er et godt utgangspunkt for å utforske regionen Algarve. Byen har en vakker gammel brosteinsbelagt bydel, centro historico, i 1800-talls inspirert portugisisk arkitektur. Byen som ble erobret av maurerne i 1249 og fikk bispesete i 1577, ble ødelagt av et jordskjelv i 1755. Faro har flere museer bl.a. etnografisk museum og et jødisk kultursenter som stammer fra 1851.

Fra Faro går det båttur til Rio Formosa, en naturpark som strekker seg over grensen til Spania. Den er hjem for flere fugler som storker og flamingoer bl.a. I Faro ligger også stranden Praia de Faro som er flere kilometer lang. Ikke overraskende, som senter i Algarve, har byen et livlig natteliv.

Faro er sammen med Lisboa den mest populære destinasjonen for leie av bil i Portugal. Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie på flere steder i sentrum av Faro, også Faro Lufthavn.

Flyplass

Den internasjonale flyplassen Faro Airport (FAO) ligger 6 km vest for bysentrum, og like utenfor ankomsthallen har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer – deriblant Avis, Hertz, Goldcar, Europcar, Guerin og Enterprise.

Omlag 13 km øst for Faro ligger naturparken Ria Formosa, som er godt besøkt av turister. Området har en unik kystlagune, og er dessuten et paradis for fuglekikkere.

Kjøretips med leiebil

Faro er en perfekt base for å ta korte eller lengre dagsturer i omegn, eller til andre områder i Portugal. Algarve-regionen er kjent for sine vakre klippeformasjoner og sitt krystallklare badevann – i tillegg til innbydende sandstrender. Små bade- og turistbyer ligger på rekke og rad langs hele kysten, og med leiebil kan man finne sitt eget favorittsted.

Det er også populært å kjøre med leiebil over landegrensen til den spanske byen Sevilla, som ligger 199 km øst for Faro. Kjøreturen tar ca. 2 timer, og denne spanske storbyen har hele 3 bygninger som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg til en rekke severdigheter, kan Sevilla også tilby gode shoppingmuligheter.

Har man lyst å besøke Portugals hovedstad Lisboa med leiebil, ligger den 280 km nord for Faro. Lisboa er en flott storby med en blanding av ny og gammel arkitektur. Severdighetene er mange i hovedstaden – deriblant Belem-tårnet, den 117 meter høye Kristus-statuen samt gamlebyen “Alfama” – der også borgen “Sao Jorge” fra 1500-tallet ligger.

Trafikk

Veinettet i Portugal er godt utbygd, og holder bra standard. Kjørestilen i landet er imidlertid mer aggressiv enn i Skandinavia, og det kan til tider være kaotisk og stressende å kjøre i og rundt storbyene. I høysesongen kan det være vanskelig å finne ledig parkeringsplass i Faro sentrum. Et godt tips er å kjøre til parkeringsgarasjen som ligger i den sentrale gaten “Avenida 5 de Outubro”.

Det finnes dessuten en gratis parkeringsplass litt sør for sentrum – i området nær Largo de Sao Fransisco. Herfra er det 13 minutters gange inn til sentrum.