Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Albufeira

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Albufeira inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Albufeira miniguide

Leiebil Albufeira

Bilutleie Albufeira

Albufeira ligger 30 kilometer nordvest for Faro på Algarve-kysten i sørlige Portugal. 20.000 innbyggere bor i fiskehavnen som er et av Portugals fremste feriesteder.

Albufeira er kjent for sine badestrender og et pittoresk gammelt bysentrum med trange gater og hvite hus. På stranden gir de fargerike fiskebåtene kontrast til det blå havet. Fiskerne fisker fortsatt ved strendene slik de har gjort i hundre år, side om side ved turistene som soler seg. På Albufeiras strender kan besøkende stå på vannski, vindsurfe, fiske eller dra på hesteridning. Albufeira har et livlig natteliv på “The Strip”. Fra stranden er det god utsikt over byen og Albufeiras klipper. Andre severdigheter er hulen i Xorino, som var et gjemmested på 1300-tallet. Med bil kan du også nå «verdens ende», Cabo Sao Vicente, Europas ytterpunkt mot sørvest.

Faro flyplass ligger 26 kilometer fra Albufeira.

Norsk bokmål