Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Viseu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Viseu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Viseu miniguide

Leiebil Viseu
Bilutleie Viseu

Viseu er en by som ligger i Beira Alta mellom fjellkjedene Serra da Estrela og Serra do Caramulo., ca 80 kilometer sørøst for Porto. Viseu har en befolkning på 61.000 innbyggere.

Viseu har et historisk sentrum, som er godt bevart med brostein og flere smug. Byen har flere palasser fra renessansen og barokktiden. Katedralen i Viseu er en av de flotteste av sitt slag i Portugal, og ligger i Adro da Sé ved rokokkokirken Misericordia på byens høyeste topp. Det historiske Cava de Viriato var et viktig militært støttepunkt i romersk og vestgotisk tid. Viseu har også mer moderne arkitektur, ved elven Pavia ligger et svært shoppingsenter Palacio do Gelo, som har isbane, sportsfasiliteter, restauranter og kino. Det gamle markedet på Rua Formosa holder utstillinger og konserter ute. Viseu har flere museer og Fontelo Park har et vininstitutt.

Portos Fraciso Sa Carneiro flyplass er nærmeste, under to timer med bil, ca 130 kilometer unna.