Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Evora

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Evora inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Evora miniguide

Leiebil Evora
Bilutleie Evora

Evora er en by i Alenteja-provinsen i innlandet. Evora ligger ca. 120 kilometer sørøst for Lisboa i Portugal. Totalt bor 45.000 innbyggere i byen (2001). Evora er den største og viktigste av byene i Alentejo, og går for å være en av Portugals vakreste byer.

Evoras gamle bydel er plassert på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Her er mange minnesmerker fra romersk og arabisk tid. Av severdigheter kan Dianatempelet fra 100- eller 200-tallet nevnes. Domkirken, opprinnelig en romersk kirke fra 1100-tallet, ble restaurert i gotisk stil omkring 1400 og er i dag Portugals største gotiske kirke. Kirken São Francisco regnes som en av de vakreste i landet, og kapellet i kirken, Capela dos Ossos, er dekorert med bein fra ca. 5.000 skjeletter. Evora har også et museum med en romersk samling, og kunstmuseum bl.a.

Nærmeste flyplassen er Lisboas Aeroporto da Portela, 110 kilometer unna.