Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Oeiras

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oeiras inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oeiras miniguide

Leiebil Oeiras

Bilutleie Oeiras

Oeiras er en bykommune i vestlige delen av Lisboa, og ligger ved elgen Tagus. Byen Oeiras er en av de tettest befolkede i Portugal. Oeiras bykjerne har 35.000 innbyggere, mens i hele bykommunen bor det totalt 170.000 innbyggere.

Oeiras er kanskje best kjent for å Estoril Open, del av ATP-turneringen, som samler verdens tenniseliten ved Estoril Court Central hvert år. Byens historie går tilbake til 1208 da kristne kom nordfra for å etablere seg i Portugal. Bykommunen Oeiras ble grunnlagt i 1759 av marquisen av Pombal, like etter jordskjelvet i 1755. Marquisen bygget palasset til grevskapet Oeiras, med storslåtte steintrapper, statuer, fliser og vakre hager med kaskader og akvedukter. Oeiras var tidligere en del av et festningsverk langs kysten. I en tidligere kruttfabrikk fra 1600-tallet ligger kultursenteret Fabrica da Polvora.

Lisboas Aeroporto de Lisboa ligger 17 kilometer fra sentrum av Oeiras.

Norsk bokmål