Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oeiras

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oeiras inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oeiras miniguide

Leiebil Oeiras
Bilutleie Oeiras

Oeiras er en bykommune i vestlige delen av Lisboa, og ligger ved elgen Tagus. Byen Oeiras er en av de tettest befolkede i Portugal. Oeiras bykjerne har 35.000 innbyggere, mens i hele bykommunen bor det totalt 170.000 innbyggere.

Oeiras er kanskje best kjent for å Estoril Open, del av ATP-turneringen, som samler verdens tenniseliten ved Estoril Court Central hvert år. Byens historie går tilbake til 1208 da kristne kom nordfra for å etablere seg i Portugal. Bykommunen Oeiras ble grunnlagt i 1759 av marquisen av Pombal, like etter jordskjelvet i 1755. Marquisen bygget palasset til grevskapet Oeiras, med storslåtte steintrapper, statuer, fliser og vakre hager med kaskader og akvedukter. Oeiras var tidligere en del av et festningsverk langs kysten. I en tidligere kruttfabrikk fra 1600-tallet ligger kultursenteret Fabrica da Polvora.

Lisboas Aeroporto de Lisboa ligger 17 kilometer fra sentrum av Oeiras.