Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Peniche

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Peniche inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Peniche miniguide

Leiebil Peniche
Bilutleie Peniche

Peniche er en liten bykommune nord for Lisboa, ved Atlanterhavskysten. 28.000 innbyggere bor i bykommunen, 15.000 av dem i selve bykjernen.

Peniche er kjent for lange strender og aktiviteter som surfing, kiting og windsurfing. Her er gode bølger. Supertubos er en av de kjappeste og mektigste bølgene i Europa. Berlengas-øyene utenfor kysten av Peniche, hører til bykommunene. Øyene var noen av verdens første naturområder som fikk en beskyttet status. Om sommeren, går det en ferge fra Peniche. Peniche har vært en viktig fiskelandsby i flere århundre, og havnen med sine tradisjonelle vindmøller, kirker og strender har inspirert kunstnere som Maurice Boitel. Steinformasjonen Nau dos Corvos ved kysten er en av Peniches landemerker.

Lisboas Aeroporto de Lisboa, ligger 67 kilometer unna.