Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Santarem

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santarem inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santarem miniguide

Leiebil Santarem
Bilutleie Santarem

Santarem ligger 76 kilometer nordøst for Lisboa. 30.000 mennesker bor i bykjernen, mens bykommunen Santarem totalt har 64.000 innbyggere. Santarem ligger ved elven Tejo som krysses av en 1234 meter lang bro i Santarem.

Santarem er kanskje mest kjent for å være Portugals fremste tyrefektingssenter, som når den største høyden under landets største landbruksmesse i juni. Santarem er også kjent som romernes Scalabicastrum. Det var trolig romerne som etablerte byen på 200-300-tallet. Byen har flere historiske bygninger fra flere arkitekturiske stilarter. Kirken Sao Joao de Alporao med fasade fra 1100-tallet er nå arkeologisk museum. Den ble bygget på 12-1300-tallet av tempelherrer. Slottet Porta do Sol ligger på en høyde ved elven, og har en fin hage med spektakulær utsikt. Noen av murene står igjen. Santarem har et tidsmuseum med tidsinstrumenter i Cabacas tårn.

Flyplassen Aeroporto de Lisboa ligger 63 kilometer fra Santarems sentrum.