Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tavira

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tavira inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tavira miniguide

Leiebil Tavira
Bilutleie Tavira

Tavira er en fiskerlandsby i østre del av Algarve-kysten på Portugals sørkyst, nær grensen til Spania, ved elven Gilaos utløp. En bro fra romertiden over elva Gilao binder byens to deler sammen Tavira ligger 30 kilometer øst for Faro, og 160 kilometer vest for Sevilla. 25.000 mennesker bor i bykommunen.

Tavira er en sjarmerende fiskerlandsby som regnes å være nesten 3000 år gammel. Byen har flere bygninger og strukturer fra flere tidsaldre, og var havneby for bl.a. fønikerne og romerne. Kirken Santa Maria do Castelo er bygget der det en gang stod en moske, og her ligger graven til Dom Paio Peres Correia og hans tempelherrer. Byens vakre hvite strender er lange, og et par minutter unna ligger øyen Ilha de Tavira med sanddyner. Tavira har flere barer, restauranter og butikker. I Parque Natural da Ria Formosa, kan man se flamingo, stork og andre fuglearter.

Faro flyplass ligger ca 30 kilometer fra sentrum av Tavira.