Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tomar

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tomar inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tomar miniguide

Leiebil Tomar
Bilutleie Tomar

Tomar er en by i Santarem-distriktet i midtre del av Portugal. 15.000 bor i byen som ligger ca. 100 kilometer nordøst for Lisboa.

Byen er kanskje mest kjent som hovedkvarter for landets Tempelherreordenen på 1200-tallet. Derfor har Tomar også noen av de viktigste tempelmonumentene i Europa. Tempelherrene er gravlagt ved Santa Maria do Olivial-kirken fra 1300-tallet. Tomars vakre gamleby har kommet til nedenfor klosterborgen Cristo. Convento de Christo ble oppført fra 1100-1600-tallet, og har derfor flere stilarter. Den står på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Tomars synagoge er en av landets best bevarte fra middelalderen. Den har også et jødisk museum. Kirken São João Baptista ligger i byens sentrum, og har flere kunstneriske detaljer som en gotisk døråpning, og malerier av en av landets beste renessansekunstnere, Gregorio Lopes.

Flyplassen Aeroporto de Lisboa ligger ca 130 kilometer unna, og tar ca en og en halv time å kjøre.