Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Vila Do Conde

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vila Do Conde inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vila Do Conde miniguide

Leiebil Vila Do Conde

Bilutleie Vila Do Conde

Vila do Conde er en kystby som ligger 27 kilometer nord for Porto ved utløpet til elven Ave. 26.000 bor i bykommunen som ligger i Douro Litoral-området. Med sognene Azurara og Arvore kommer folketallet opp i 32.000.

Vilao do Conde ble grunnlagt i 1318, og bygget om i 1778. I klosteret Santa Clara er gravene til byens grunnleggere, Dom Afonso Sanches, sønn til kong Dinis, og hans kone Dona Teresa Martins. Klosterets fontene fikk vann fra en fem kilometer lang avedukt som ble bygget på 1800-tallet. Mye står igjen idag, og her er også flere gamle kirker og en vakker gotisk døråpning. Byen er senter for blondeproduksjon. Byen hadde sin storhetstid på 15-1600-tallet da den var landets skipsbyggingssenter. Byen har flere fine strender, og et livlig natteliv i nabobyen Povoa de Varzim.

Portos Fracisco Sa Carneiro flyplass ligger ca 30 kilometer unna.

Norsk bokmål