Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Yanbu

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Yanbu inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Yanbu miniguide

Leiebil Yanbu
Bilutleie Yanbu

Yanbu heter offisielt Yanbu al-Bar og har en sentral beliggenhet på Saudi-Arabias vestkyst. Byen befinner seg ca. 350 km nord for Jeddah som har landets største havn. Yanbu er den nest største havnen i Saudi-Arabia og tjenestegjør for Medina som ligger omtrent 160 km øst for Yanbu. I 2006 ble innbyggertallet målt til litt over 200 000, og Yanbu har eksistert i over 2500 år.

Yanbu er svært kjent for de gode dykkeforholdene og rangeres som landets topp tre steder å dykke. Her kan man se korallrev som går omtrent 30 meter ned. Tropiske fisker samt barrakuda og hai er noe av det man kan oppleve som dykkere, og det finnes huler langs bergene, men det anbefales ikke å gå for langt inn. Byen er et feriested hvor besøkende kan nyte de mange grøntområdene samt tennis- og squashbanene.

Det offisielle navnet til Yanbu Domestic Airport er Prince Abdul Mohsin Bin Abdul Aziz Airport, og flyplassen befinner seg ca. 7 km utenfor byen.