Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Zrenjanin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zrenjanin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zrenjanin miniguide

Leiebil Zrenjanin
Bilutleie Zrenjanin

Zrenjanin ligger i Serbias nordligste provins, Vojvodina – og har ca. 80.000 innbyggere. Den er med det den største byen i den serbiske delen av den historiske regionen Banat – som også omfatter områder i Romania og Ungarn. Elva Begej renner gjennom Zrenjanin, som er berømt for sine mange vakre broer.

Næringslivet i Zrenjanin har de siste årene vært inne i en rivende utvikling – og i 2007 ble byen kåret til ”Fremtidens by” av en nasjonal, serbisk jury. Året etter rangerte Verdensbanken Zrenjanin som den fremste næringslivsbyen i Serbia.

Blant attraksjonene i byen kan følgende nevnes: Nasjonalteateret Tosa Jovanovic (bygget i 1839), det gamle rådhuset fra 1820 (ombygget i 1888), Zenranjins historiske museum (som også rommer et betydelig historisk arkiv) og den vakre byparken Gradska basta. Flere av de flotteste bygningene i byen er konsentrert rundt torget Trg Slobode (”Frihetsplassen”).

Noen kilometer sørøst for Zrenjanin ligger den sjarmerende landsbyen Ecka, der det bl.a. er en populær fiskefarm. I nærheten finner vi dessuten naturreservatet Stari Begej.

Flyplassen Zrenjanin Airport ligger 7 km sørøst for sentrum – i nærheten av Ecka.