Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Zrenjanin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zrenjanin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zrenjanin miniguide

Leiebil Zrenjanin

Bilutleie Zrenjanin

Zrenjanin ligger i Serbias nordligste provins, Vojvodina – og har ca. 80.000 innbyggere. Den er med det den største byen i den serbiske delen av den historiske regionen Banat – som også omfatter områder i Romania og Ungarn. Elva Begej renner gjennom Zrenjanin, som er berømt for sine mange vakre broer.

Næringslivet i Zrenjanin har de siste årene vært inne i en rivende utvikling – og i 2007 ble byen kåret til ”Fremtidens by” av en nasjonal, serbisk jury. Året etter rangerte Verdensbanken Zrenjanin som den fremste næringslivsbyen i Serbia.

Blant attraksjonene i byen kan følgende nevnes: Nasjonalteateret Tosa Jovanovic (bygget i 1839), det gamle rådhuset fra 1820 (ombygget i 1888), Zenranjins historiske museum (som også rommer et betydelig historisk arkiv) og den vakre byparken Gradska basta. Flere av de flotteste bygningene i byen er konsentrert rundt torget Trg Slobode (”Frihetsplassen”).

Noen kilometer sørøst for Zrenjanin ligger den sjarmerende landsbyen Ecka, der det bl.a. er en populær fiskefarm. I nærheten finner vi dessuten naturreservatet Stari Begej.

Flyplassen Zrenjanin Airport ligger 7 km sørøst for sentrum – i nærheten av Ecka.

Norsk bokmål