Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Stirling

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stirling inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stirling miniguide

Stirling

Bilutleie Stirling

Stirling er en historisk by med en sentral beliggenhet i den sørlige delen av landet. Byen ligger ved elven Forth som leder ut i fjorden Firth of Forth. Fra Stirling er det omtrent 35 km til hovedstaden Glasgow som befinner seg sørvest for byen. I 2004 ble innbyggertallet anslått til å ligge på ca. 45 000.

Stirling Castle troner på en høyde over byen og her ble blant annet den skotske dronningen Mary Stuart kronet i 1543 da hun var bare ni måneder gammel. I National Wallace Monument kan man lære om den egentlige historien bak Hollywood-filmen Braveheart og se sverdet til William Wallace. En del av den skotske uavhengighetskrigen ble utkjempet på og rundt Stirling Bridge med krigere som William Wallace og Robert the Bruce. I det gamle fengselet Old Town Jail fra 1800-tallet kan man innrulleres som fanger og få en noe annerledes rundtur.

Edinburgh Internasjonale Flyplass er den nærmeste flyplassen og ligger omtrent 50 km fra Stirling.

Norsk bokmål