Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stirling

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stirling inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stirling miniguide

Stirling
Bilutleie Stirling

Stirling er en historisk by med en sentral beliggenhet i den sørlige delen av landet. Byen ligger ved elven Forth som leder ut i fjorden Firth of Forth. Fra Stirling er det omtrent 35 km til hovedstaden Glasgow som befinner seg sørvest for byen. I 2004 ble innbyggertallet anslått til å ligge på ca. 45 000.

Stirling Castle troner på en høyde over byen og her ble blant annet den skotske dronningen Mary Stuart kronet i 1543 da hun var bare ni måneder gammel. I National Wallace Monument kan man lære om den egentlige historien bak Hollywood-filmen Braveheart og se sverdet til William Wallace. En del av den skotske uavhengighetskrigen ble utkjempet på og rundt Stirling Bridge med krigere som William Wallace og Robert the Bruce. I det gamle fengselet Old Town Jail fra 1800-tallet kan man innrulleres som fanger og få en noe annerledes rundtur.

Edinburgh Internasjonale Flyplass er den nærmeste flyplassen og ligger omtrent 50 km fra Stirling.