Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Glasgow

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Glasgow inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Glasgow miniguide

Glasgow

Bilutleie Glasgow

Glasgow befinner seg sør i Skottland, like ved elven Clyde. Det er omtrent 30 km til elvens utløp i Nord-Atlanteren vest for Storbritannia. Glasgow ble først nevnt i kilder på 1100-tallet og var på 1960-tallet Europas fjerde største by. Deretter sank folketallet og i dag ligger antallet på litt over 580 000 (2006). Dette gjør likevel Glasgow til Skottlands største og Storbritannias tredje største by.

I Glasgow er det flere historiske bygninger, men de fleste stammer fra 1800-tallet da byen ekspanderte under industrialiseringa. En av byens eldre byggverk er University of Glasgow fra 1451. Byggingen av St. Mungo-katedralen startet på 1200-tallet og er i dag en kjent severdighet. Glasgow skilter også med mange parker, hvorav den eldste strekker seg tilbake til 1400-tallet. Verdens første Religionsmuseum befinner seg her, sammen med en mengde andre utstillinger og museer.

Besøkende kan ta flyet til Glasgow International Airport som ligger ca. 11 km vest for byen. Flyplassen var den nest travleste i Skottland i 2008.

Norsk bokmål