Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Edinburgh Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Edinburgh Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Edinburgh Lufthavn miniguide

Edinburgh Lufthavn
Bilutleie Edinburgh Lufthavn

Edinburgh Lufthavn (EDI) ligger 10 km vest for Edinburgh. Det er den største flyplassen i Skottland. Den beste måten å komme seg mellom Edinburgh og flyplassen på er med buss som går hvert 10. minutt. Selskapene som tilbyr bilutleie er Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

Edinburgh Lufthavn betjente i 2008 9,006,702  passasjerer. De fem mest populære internasjonale destinasjonene er Amsterdam, Dublin, Paris, Frankfurt og New York. Flyplassen er hovedbase for easyJet, Ryanair, Flybe og Monarch, og 40 ulike flyselskaper flyr til og fra flyplassen.

Edinburgh Lufthavn har et svært godt utvalg av restauranter, kafeer og butikker. Den har også et eget galleri som stiller ut av noen av de beste kunstnerne i Skottland. Andre fasiliteter er trådløst internett, minibank og businessenter. Hoteller like i nærheten er The Hilton Edinburgh Airport Hotel og Quality Hotel.