Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trencin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trencin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trencin miniguide

Leiebil Trencin
Bilutleie Trencin

Trencin befinner seg i den vestlige delen av Slovakia, i nærheten av grensen til Tsjekkia i nord. Elven Váh renner gjennom byen og det er ca. 120 km til Bratislava i sørvest. Trencin er et kulturelt senter og har et innbyggertall på rundt 56 000 (2006). Byen kan ha blitt grunnlagt på 800-tallet, og på 1000-tallet var Trencin allerede et administrasjonssenter i området.

Den mest kjente attraksjonen er borgen Trencin Castle som ble reist mellom 1100- og 1500-tallet. I den historiske bydelen kan man se gamle bygninger og severdigheter, blant annet House of the City´s Executioner som er et hus fra 1500-tallet hvor byens bøddel angivelig bodde på 1600-tallet. I samme område står deler av den gamle bymuren fra 1400-tallet, mens en romersk innskrift fra 170 e. Kr. er å se på en fjellvegg. Trencin tilbyr også museer, markeder og festivaler som påskemarkedet og en internasjonal jazzfestival.

Den nærmeste flyplassen er Zilina Airport som befinner seg ca. 70 km øst for Trencin.