Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Trencin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trencin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trencin miniguide

Leiebil Trencin

Bilutleie Trencin

Trencin befinner seg i den vestlige delen av Slovakia, i nærheten av grensen til Tsjekkia i nord. Elven Váh renner gjennom byen og det er ca. 120 km til Bratislava i sørvest. Trencin er et kulturelt senter og har et innbyggertall på rundt 56 000 (2006). Byen kan ha blitt grunnlagt på 800-tallet, og på 1000-tallet var Trencin allerede et administrasjonssenter i området.

Den mest kjente attraksjonen er borgen Trencin Castle som ble reist mellom 1100- og 1500-tallet. I den historiske bydelen kan man se gamle bygninger og severdigheter, blant annet House of the City´s Executioner som er et hus fra 1500-tallet hvor byens bøddel angivelig bodde på 1600-tallet. I samme område står deler av den gamle bymuren fra 1400-tallet, mens en romersk innskrift fra 170 e. Kr. er å se på en fjellvegg. Trencin tilbyr også museer, markeder og festivaler som påskemarkedet og en internasjonal jazzfestival.

Den nærmeste flyplassen er Zilina Airport som befinner seg ca. 70 km øst for Trencin.

Norsk bokmål