Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Zilina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Zilina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Zilina miniguide

Leiebil Zilina
Bilutleie Zilina

Zilina har en beliggenhet i det nordvestre hjørnet av Slovakia og ligger på begge sider av elven Váh. Den nordlige grensen av landet møter grensen mellom Polen og Tsjekkia omtrent 45 km rett nord for Zilina. Dette er den største byen langs Váh med et innbyggertall på ca. 86 000 (2008), noe som også gjør Zilina til landets fjerde største by. Zilina fikk byrettigheter i 1312 og er i dag et viktig senter for turisme.

Flere av landets flotteste historiske bygninger kan sees i Zilinas gamleby som ble renovert på 1990-tallet. En av byens mest kjente bygninger er Budatín Castle som ble bygd på 1200-tallet og ligger ved sammenløpet av elvene Váh og Kysuca. Slottet har blitt ombygd flere ganger opp gjennom historien og huser i dag det historiske museet Považie Museum. Det jødiske museet Museum of Jewish Culture er å finne i den ortodokse synagogen.

Zilina Airport tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger og befinner seg ca. 10 km vest for bykjernen.