Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Novo Mesto

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Novo Mesto inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Novo Mesto miniguide

Leiebil Novo Mesto
Bilutleie Novo Mesto

Novo Mesto befinner seg i den sørøstlige delen av Slovenia og ligger ved bredden av elven Krka. Det er bare rundt 20 km til Kroatias nordlige grense og ca. 80 km til Zagreb som er hovedstaden i Kroatia. Novo Mesto ble grunnlagt i 1365, og i 2002 ble innbyggertallet målt til omtrent 40 000.

Krka Valley ligger like overfor byen og anses for å være en av landets vakreste daler med frodig natur og små tjern. I området kan man se flere gamle møller og slott som Otocec Castle som først ble nevnt i 1252. Slottet ble brent ned i 1942, men senere gjenreist og renovert som hotell. I gamlebyen står det historiske bygninger og i Museum of Dolenjska kan man lære om stedets kunst- og kulturhistorie.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Zagreb Airport, omtrent 80 km fra Novo Mesto. Dersom man ønsker å fly direkte inn i landet kan man fly til Ljubljana Jože Pučnik Airport, nesten 100 km unna.