Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Durban

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Durban inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Durban miniguide

Leiebil Durban

Bilutleie Durban

Durban ligger på østkysten av Sør-Afrika ved Det indiske hav, og er den største byen i provinsen KwaZulu-Natal. Durban har 3,5 millioner innbyggere i storbyområdet (2008), og er også en av de mest folkerike byene i Sør-Afrika. Durban har i tillegg Afrikas travleste havn.

Byen har stor turisme, og det varme helårsklimaet samt de flotte sandstrendene bidrar til at feriegjester kommer hit. Durban har også et rikt kulturliv, og er inngangsporten til nasjonalparker og historiske steder i regionen.

Byens mest populære attraksjoner og severdigheter er bl.a. The Golden Mile –  den lange og gyldne sandstranden ved kysten av Det indiske hav. Her ligger luksushotellene på rekke og rad langs stranden, og bading, soling og vannsportsaktiviteter medvirker til at stedet ofte kalles Sør-Afrikas «Miami Beach».

En annen stor attraksjon er Ushaka Marine World – en av de største fornøyelsesparker i Afrika med akvarium, badeland og kjøpesenter.

Durban Internasjonale Flyplass ligger 16 km sør for sentrum.

Det bygges imidlertid en ny flyplass i byen – King Shaka Internasjonale Flyplass, som skal etter planen stå ferdig i mai 2010. Denne skal erstatte Durban Int. Airport, og vil ligge 35 km nord for sentrum.

Norsk bokmål