Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie George Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i George Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

George Lufthavn miniguide

Leiebil George Lufthavn
Bilutleie George Lufthavn

George Lufthavn (GRJ) ligger 15 km sørvest for byen George. Det finnes en shuttle-buss som går mellom flyplassen og George. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Avis, Budget, Europcar, Imperal, Hertz, Thrifty og Tempest.

I 2007 besøkte rundt 300 000 passasjerer flyplassen, det innebærer en økning på 50 prosent på 3 år. Grunnen til det er at George Lufthavn er inngangsporten til den populære Garden route i Sør Afrika. Den har vunnet pris som årets flyplass 5 ganger etter at prisen ble lansert av South African Airways i 1987/88. den betjenes av 4 ulike flyselskaper, samtlige går til Johannesburg mens Airling også flyr til Cape Town og Durban.

George Lufthavn har et enkelt utvalg av restauranter og kafeer samt noen butikker. Andre fasiliteter er minibank og konferansesenter. Det finnes ingen hotell på flyplassen.