Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie George

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i George inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

George miniguide

Leiebil George
Bilutleie George

Byen George ligger i provinsen Western Cape helt sør i landet, noen få km fra Det Indiske hav. George har140.000 innbyggere (2010), og ligger midt mellom Cape Town i vest og Port Elizabeth i øst. Fra byen har man både nærhet til de majestetiske Outenique-fjellene i nord, og til sandstrendene ved Det Indiske hav i sør. Dette gjør George til en svært populær turistby.

Byen ligger også midt i den verdenskjente og naturskjønne «Garden Route»-strekningen, som går langs den sørøstlige kysten av Sør-Afrika, fra Mossel Bay til Storms River. Det vanligste er å kjøre bil langs Garden Route, men man kan også ta damplokomotivet «Outenique Choo Tjoe» – som kjører fra George til Knysna – og passerer noen av de mest pittoreske landskapene i landet.

George er også kjent for sine mange og flotte golfbaner – der Fancourt Golf Estate er den mest berømte. Byen har ellers eget museum for damplokomotiver – «Outenique Transport Museum». I sentrum har man gode shoppingmuligher, både i butikker og i byens kjøpesenter.

Fra sentrum er det kun 8 km til Victoria Bay – provinsens flotte bade- og surfeparadis.

Byen har egen flyplass – George Airport, som ligger 10 km utenfor sentrum.

Nærmeste interasjonale flyplass er Cape Town Internasjonale Flyplass, som ligger 420 km vest for George.