Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ladysmith

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ladysmith inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ladysmith miniguide

Leiebil Ladysmith
Bilutleie Ladysmith

Ladysmith ligger i Sør-Afrikas østlige provins KwaZulu-Natal, og har 230.000 innbyggere. Byen ligger i innlandet ved elva Klip River, og ved foten av av Drakensberg-fjellene. Ladysmith ligger 230 km nordvest for Durban, og 353 km sørøst for Johannesburg.

Ladysmith er et viktig handelssentrum, og inngangsport til Drakensberg-fjellene. En av de  mest besøkte turistattraksjonene i byen er Soofi-Moskeen fra slutten av 1800-tallet med sin bemerkelsesverdighe arkitektur.

En annen severdighet i Ladysmith er Siege Museum –  opprinnelig bygget som rådhus i 1884, men ble ødelagt under Anglo-Boerkrigen (1899-1902). Krigen, som også kalles «Den andre frigjøringskrigen» utspant seg mellom Storbritannia og  boerrepublikkene Transvaal og Oranjefristaten. Museet viser gjenstander, dokumenter, uniformer og våpen fra denne krigen. I byen finnes også flere monumenter og minnesmerker fra Anglo-Boerkrigen.

En times kjøretur fra Ladysmith ligger Royal Natal Nasjonalpark, som har noen av de mest spektakulære landskapene i Afrika. Her finnes også verdens nest høyeste fossefall, Tugela Falls – som er en stor turistattraksjon.

Nærmeste flyplass er Durban Internasjonale Flyplass, som ligger ca. 2,5 t. i kjøretid fra Ladysmith.