Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ladysmith

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ladysmith inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ladysmith miniguide

Leiebil Ladysmith

Bilutleie Ladysmith

Ladysmith ligger i Sør-Afrikas østlige provins KwaZulu-Natal, og har 230.000 innbyggere. Byen ligger i innlandet ved elva Klip River, og ved foten av av Drakensberg-fjellene. Ladysmith ligger 230 km nordvest for Durban, og 353 km sørøst for Johannesburg.

Ladysmith er et viktig handelssentrum, og inngangsport til Drakensberg-fjellene. En av de  mest besøkte turistattraksjonene i byen er Soofi-Moskeen fra slutten av 1800-tallet med sin bemerkelsesverdighe arkitektur.

En annen severdighet i Ladysmith er Siege Museum –  opprinnelig bygget som rådhus i 1884, men ble ødelagt under Anglo-Boerkrigen (1899-1902). Krigen, som også kalles «Den andre frigjøringskrigen» utspant seg mellom Storbritannia og  boerrepublikkene Transvaal og Oranjefristaten. Museet viser gjenstander, dokumenter, uniformer og våpen fra denne krigen. I byen finnes også flere monumenter og minnesmerker fra Anglo-Boerkrigen.

En times kjøretur fra Ladysmith ligger Royal Natal Nasjonalpark, som har noen av de mest spektakulære landskapene i Afrika. Her finnes også verdens nest høyeste fossefall, Tugela Falls – som er en stor turistattraksjon.

Nærmeste flyplass er Durban Internasjonale Flyplass, som ligger ca. 2,5 t. i kjøretid fra Ladysmith.

Norsk bokmål