Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pamplona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pamplona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pamplona miniguide

Leiebil Pamplona
Bilutleie Pamplona

Pamplona er hovedstaden i regionen Navarra som befinner seg helt nord i Spania. Det er omtrent 50 km til grensen til Frankrike i nord og ca. 400 km til landets hovedstad Madrid i sør. Byen ligger ved elven Arga og ved foten av fjellkjeden Pyreneene. Pamplona ble etter sigende grunnlagt av Pompeius under navnet Pompaelo rundt år 75 f. Kr. I dag ligger innbyggertallet på nesten 200 000 (2008).

Pamplona er mest kjent for å arrangere festivalen Fiesta de San Fermín om sommeren. Her skjer det berømte okseløpet gjennom gatene samt tyrefektinger. I denne sammenhengen er torget Plaza de Toros hvor tyrefektingen foregår, populær. Også torget Plaza de Castillo er mye besøkt ettersom tyrefektingen ble holdt her fram til 1893. Av andre festiviteter arrangeres religiøse feiringer som påske og jul. Den gotiske katedralen ble reist mellom 1397 og 1530 og regnes som et av landets viktigste religiøse byggverk.

Pamplona Airport befinner seg omtrent 5 km utenfor bykjernen og tilbyr flyvninger innenlands.