Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Valencia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Valencia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Valencia miniguide

Leiebil Valencia

Bilutleie Valencia

Valencia er hovedstaden i provinsen Valencia og befinner seg ved Spanias Middelhavskyst. Byen ligger ved bredden av elven Turia, og med et innbyggertall på over 800 000 (2008) er dette Spanias 3. største by etter hovedstaden Madrid og middelhavsbyen Barcelona. Barcelona ligger over 350 km nord for Valencia, mens Madrid befinner seg omtrent 350 km innover i landet. Valencia var en romersk koloni og nevnes allerede i år 138. f. Kr.

Valencia er en ferieby med vakre strender og mange attraksjoner og severdigheter. Torres de Serranos er en gotisk byport som regnes for å være en av Europas største og ble bygd på 1300-tallet. En av de eldste kirkene i Valencia er Iglesia de San Juan del Hospital fra 1261, mens Almudin fra 1400- og 1500-tallet ble brukt for lagring og salg av hvete. Den botaniske hagen ble grunnlagt i 1567, og Bioparc Valencia er en dyrepark med dyrenes naturlige habitat.

Valencia Airport befinner seg ca. 8 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål