Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Caceres

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caceres inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caceres miniguide

Leiebil Caceres
Bilutleie Caceres

Cáceres er hovedstaden i provinsen Cáceres som tilhører regionen Estremadura. Byen har en sentral beliggenhet i den vestlige delen av Spania, og innbyggertallet ligger på rundt 90 000 (2008). Det er omtrent 100 km til grensen til Portugal i vest og rundt 300 km til hovedstaden Madrid i nordøst. Cáceres ble grunnlagt under navnet Castra Caecilia av romerne i år 74 f. Kr. og ble erobret av maurerne på 700-tallet.

Byens arkitektur er preget av den lange historien og de forskjellige herredømmene, og stedets gamleby er ført opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den historiske bydelen har et middelaldersk preg og er omringet av en gammel bymur som stammer fra både romertiden og perioden under maurerne. Her kan man se kirker og klostre som strekker seg tilbake til 1200-tallet samt historiske palasser og tårn. Man kan også besøke forskjellige museer samt oppleve festivaler som musikkfestival, påskefeiring og karneval.

Badajoz Airport befinner seg litt over 100 km sør for Cáceres.