Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Girona Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Girona Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Girona Lufthavn miniguide

Leiebil Girona Lufthavn
Bilutleie Girona Lufthavn

Girona-Costa Brava Airport (GRO) ligger omtrent 12,5 km sørvest for Girona. Det går busser til og fra flyplassen og Girona og også til Barcelona som tar rundt 1 time og 10 minutter. Togstasjonen i Girona har gode forbindelser for eksempel til Barcelona og også nordover mot Frankrike. De bilutleieselskapene som er representert på Girona Lufthavn er AurigaCrown Car Hire, Goldcar Rental, Avis, Europcar, Atesa og Hertz.

5,507,000 passasjerer besøkte Girona Lufthavn i 2008, den har hatt en stor vekst i antall passasjerer de siste årene. Det er den 3. største basen for Ryanair som har planer om å ha hele 62 ulike ruter fra Girona i mai 2010.

Girona Lufthavn har 5 ulike spise- og drikkesteder samt et enkelt utvalg av butikker inkludert en taxfree-butikk. Andre fasiliteter er minibank, VIP-lounge, konferanse- og møterom samt førstehjelp. Det fins et hotell på flyplassen som heter Vilobi Park.