Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Girona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Girona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Girona miniguide

Girona

Bilutleie Girona

Girona ligger nord-øst i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen har  86.672 innbyggere (2005). Girona er både et handelssenter og en industriby. Turistattraksjoner er først og fremst det historiske jødiske kvarter i sentrum, med museer, steinbygninger og antikvitetsbutikker. Girona har mange gamle bygninger å vise frem, botaniske hager, et kunstmuseum og et historisk museum der antikke instrumenter blir utstilt.

«La Rambla de la Libertad» er navnet på en gate i sentrum, som også er verdt et besøk. Her finnes  det mange små spesialbutikker, restauranter og fasjonable cafeer.

Girona har egen internasjonal flyplass – «Girona – Costa Brava Lufthavn» som ligger 10 km sør for sentrum.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i Girona sentrum og ved Girona Costa Brava Lufthavn. Noen leiebiler tilgjengelig inkluderer Toyota Avensis, Peugot 107, Volkswagen Golf og Ford stasjonsvogn. Prisene du får oppgitt sammenlignes fra flere bilutleietilbydere. Dette sikrer deg en lav pris på leiebil i Girona.

Norsk bokmål