Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rota

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rota inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rota miniguide

Leiebil Rota
Bilutleie Rota

Rota tilhører provinsen Cádiz som ligger i regionen Andalusia. Byen befinner seg sørvest i Spania og ligger på vestsiden av Cádizbukta, på motsatt side av provinshovedstaden Cádiz. Rota ligger helt ytterst på en spiss som fører ut i Atlanterhavet, og det er omtrent 45 km til Cádiz som ligger på en halvøy. Fra Rota er det nesten 30 km til grensen mellom Spania og Portugal, og i 2005 lå antall innbyggere på ca. 27 000.

Dette er en attraktiv by som skilter med strender på 16 km hvor det er gode muligheter for vannsport som vindsurfing. Byen ble grunnlagt av fønikerne noen århundrer f. Kr, og den historiske bydelen har beholdt et middelalderpreg med små, kronglete gater. Det finnes flere historiske byggverk i byen, blant annet Castillo de Luna fra 1700-tallet som er byens rådhus og kirken Church of La O som ble reist på 1500-tallet.

Den nærmeste flyplassen er Jerez Airport som ligger omtrent 40 km nord for Rota