Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sabadell

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sabadell inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sabadell miniguide

Leiebil Sabadell
Bilutleie Sabadell

Sabadell er den nest største byen i provinsen Barcelona med et innbyggertall på litt over 200 000 (2009). Provinsen tilhører regionen Catalonia som ligger i det nordøstlige hjørnet av Spania, og det er omtrent 20 km fra byen til Middelhavskysten. Provinshovedstaden Barcelona ligger ca. 25 km sørøst for Sabadell, mens det er rundt 140 km til den franske grensen i nord.

På 1800-tallet var Sabadell en av de mest ledende byene i Spania innen ullproduksjon, og man kan ennå se noen av de gamle tekstilmøllene. Av andre historiske byggverk kan man besøke kirken Sant Nicolau fra 1000-tallet og Casa Duran som ble reist på 1500-tallet. For å lære mer om områdets historie kan man avlegge et besøk i Sabadell Museo de Historia, mens Museo de Arte de Sabadell er viet til kunst. Det arrangeres festiviteter og karneval hvert år.

Det offisielle navnet til Barcelona Airport er El Prat. Dette er den nest største flyplassen i Spania og ligger ca. 40 km sørøst for Sabadell.