Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Salamanca

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salamanca inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salamanca miniguide

Leiebil Salamanca
Bilutleie Salamanca

Salamanca er hovedstaden i provinsen med samme navn og tilhører regionen Castilla y León nordvest i Spania. Antall innbyggere ble anslått til ca. 155 000 i 2008, og det er litt over 200 km til hovedstaden Madrid i sørøst. Salamanca befinner seg omtrent 100 km øst for grensen til Portugal og ligger ved elven Tormes. Byens historie strekker seg tilbake til før Kristi fødsel, ettersom byen ble inntatt av Hannibal i 220 f. Kr.

Salamanca er antakelig mest kjent for å ha det eldste universitetet i Spania, som ble grunnlagt i 1220. På grunn av sin lange historie er det mange gamle byggverk å se i byen, blant annet flere kirker som de to domkirkene fra 1100-tallet og 1500-tallet. Stortorget Plaza Mayor er fra 1200-tallet og den historiske bydelen er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Salamanca tilbyr flere kunstmuseer i tillegg til et museum om tyrefekting og andre historiske museer.

Salamanca Airport befinner seg ca. 15 km utenfor byen.